29.8 C
Skopje
18.6.2021 - 14:11

Ознака: Пропаднаа

Зошто пропаднаа трговските преговори помеѓу САД и Кина?

Разликите во ставовите за деталите од договорот стојат зад неочекуваната промена од оптимизам кон обновени непријателства помеѓу двете страни. Кина барала текстот за трговскиот...

Пропаднаа големите очекувања на Вранишковски

Кон крајот на мај годинава, се одржа прославата на Македонската православна црква-ОА во Охрид, која беше еден од највеличествените настани во животот на црквата....