Ознака: пронајдена жива

Одбрав живот, бидејќи немав намера да го одберам полесниот излез

Аманда Елер (35), која исчезна на 8 мај додека била на прошетка на шумскиот резерват во Макавао, на Хаваи во САД, беше пронајдена жива...