Ознака: Промоција

Онлајн промоција на „Јас сум Акико“

Книгата за деца „Јас сум Акико“ од српскиот автор Стефан Тиќми ќе биде промовирана онлајн, денеска, во 19 часот, на фејсбук-страницата на издавачката куќа...

„Вело е кога има сѐ“ – Град Скопје со кампања за...

Како една од активностите предвидени со Планот за унапредување на велосипедскиот сообраќај 2019 – 2021, Градот Скопје спроведува кампања за промоција на велосипедскиот сообраќај,...

Промоција на дела на „Словокулт“

Во Младинскиот културен центар, утре, од 17.30 до 20.30 часот, ќе бидaт промовирани фестивалската антологија „Словокулт: литература“ и едицијата „Словокулт: словотека“, во издание на...

„НЕОТЕЛ“ со нова промоција за следење на сите спортски настани

Со новата промоција љубителите на спортот сега имаат одлична можност по промотивна претплата да активираат некој од пакетите со супер брз оптички интернет како...

Промовирана книгата „Ковид-19 и безбедноста, регионални предизвици и нови државни актери“

Во рамките на честувањето на патрониот празник на Универзитетот „Свети Климент Охридски“ денеска се одржа промоција на книгата „Ковид-19 и безбедноста, регионални предизвици и...

Македонија ќе се промовира како економски и политички бренд

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, го презентира новиот концепт на Економската дипломатија, кој произлегува од предвидените приоритети на мандатната мисија. Економската дипломатија претставува важен...

Промовирана „(Калеидо)скопски шеми“ од Љубомир Грбевски

  Петтата книга на Љубомир Грбевски-Џери наменета за тинејџерите „(Калеидо)скопски шеми“, со поднаслов: „Улични легенди и урбани песни удобни како чевли тесни“, беше промовирана денеска...

Промоција на книгата „Македонизмот во илинденската епоха – факти и аргументи“

Книгата „Македонизмот во илинденската епоха - факти и аргументи“ од проф. д-р Михајло Миноски ќе биде промовирана утре во просториите на Социјалистичката партија на...

Промоција на македонскиот превод на „Замислување на мирот“ и проекција на...

Филозофскиот Филмски Фестивал и Филозофското друштво на Македонија организираат промоција на македонскиот превод на книгата ЗАМИСЛУВАЊЕ НА МИРОТ: ДИЈАЛОГ ЗА ПЕРЦЕПЦИЈАТА (Inventing Peace, A...

Промоција на книгата „Ти, моја, безмилосна една“ од Цветанка Колева

Во организација на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ и библиотеката „Феткин“- Кавадарци вечерва со почеток во 18.30 часот а во рамките на манифестацијата...