17 C
Skopje
25.9.2018 - 17:40

Ознака: Промоција

Про­мо­ви­ра­ни кни­ги­те „Пог­ле­ди кон све­тил­ни­кот“ и „Ма­ке­до­ни­ја во рин­гот“

Две но­ви кни­ги, „Пог­ле­ди кон све­тил­ни­кот“ од авто­ри­те Вен­ко Ан­до­нов­ски, Бил­ја­на Ван­ков­ска, Але­ксан­дар Рус­ја­ков, Са­шо Кле­ков­ски, Ефтим Клет­ни­ков и Ста­вре Џи­ков и „Ма­ке­до­ни­ја во...

Промоција на две книги за 10 години од обновувањето на „Нова...

По повод 10 години од обновувањето на „Нова Македонија“, редакцијата на весникот денеска ќе промовира две книги - „Погледи кон светилникот“ на авторите Венко...

Промоција на книгата „Липите кај Сарај куќа“ од Лидија Дочовска Павловска

Во просториите на Друштво на писатели на Македонија денеска биде промовирана најновата книга „Липите кај Сарај куќа“ на писателката Лидија Дочовска Павловска. Критички осврт...

„Катар ервејс“ ги инспирира патниците да го разбудат авантуристот во себе...

Патниците што ќе резервираат лет од 10 до 18 септември може да ги искористат одличните цени на летови кон голем број возбудливи дестинации како...

Промотивна понуда за новите корисници на Неотел – 50 отсто попуст на...

Неотел ви ја претставува најновата понуда за супер брз интернет! Почнувајќи од 1 септември, искористете ја можноста и добијте 50 отсто попуст на месечната претплата...

Промоција на книгата „Како го читам Конески“

Фондацијата за македонски јазик „Небрегово“ ја издаде четвртата книга од својата едиција „Македонски збор“, која ќе биде промовирана во петок во пресрет на националниот...

Ања Ветерова со нова песна на својот роденден

Младата пејачка Ања Ветерова, денеска полни 19 години. Токму на денот на својот роденден таа посака да ги израдува своите обожаватели со нова песна...

Промовирана „Графичката мапа на Родољуб Анастасов“

Во Музејот на градот Скопје е промовирана „Графичката мапа на Родољуб Анастасов“, музејски проект финансиран од градот Скопје, а реализиран во рамките на „Скопско...

Промоција на „Динга стоп: скопски приказни од Ново Маало“

Промоција на книгата „Динга стоп: скопски приказни од Ново Маало“ од Владимир Плавевски, вечерва, со почеток во 19 часот, ќе се одржи во центарот...

Промоција на „Про музика“ и балет „Либертанго“ на „Скопско лето“

Дирекцијата за култура и уметност-Скопје денеска во рамки на „Скопско лето“ ќе ја промовира книгата „Про музика“ на музикологот Костадин Костадиновски, која содржи 150...