Ознака: промовиран

Промовиран Зборникот на националниот слем

„Поетри слем Македонија“ го промовира Зборникот на националниот слем од 2020 година во Скопје, под покровителство на Град Скопје, а во организација на домот...

Проектот „Светот на Биби“ промовиран на „Кидскрин самит“ во Мајами

Проектот „Светот на Биби“ деновиве беше промовиран на „Кидскрин самит“, најголемиот настан посветен на детската забавна индустрија во САД. Настанот се одржа во Мајами,...