8.8 C
Skopje
17.10.2021 - 9:23

Ознака: промет

Чаршијата никогаш попразна и со најмал промет досега

Кичево Ни најстарите трговци не паметат толку слаб промет на кичевската чаршија како овој годинава. Ако претходните години вриеше од луѓе, оваа година сѐ е...

Раст на прометот во индустријата од 11,9 отсто во првото полугодие

Прометот во индустријата во првата половина од годинава бележи раст од 11,9 отсто. Раст на прометот во индустријата е евидентиран и во јуни во...

Зголемен прометот во трговијата на мало

Прометот во трговијата на мало, во јуни годинава во споредба со истиот месец лани е зголемен во групата Трговија на мало со храна, пијалаци...