27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 19:12

Ознака: „Прометеј“

Научниците се во потрага по „светиот грал“ во пандемијата – моноклоналните...

Мрежа на научници е во потрага по антитело кое не само што штити од ковид-19, туку и од други патогени кои можат да бидат...

Спомениците однесени од виорот

Колку само беа далековиди нашите „шарени револуционери“ кога го уриваа Прометеј! Визионери беа и оние што му се нафрлија со прачки на споменикот на...

„Прометеј“ со гаќи за „Тркач“ во шорцови

Некако стана практика зборот размена сѐ почесто да се користи на Балканот во контекст на надминување одредени меѓудржавни прашања Се сведува ли Преспанскиот договор на...