Ознака: промените

Навики што треба да ги промените

Ако им се верува на експертите, постојат пет навики што треба веднаш да ги прекинете за да го намалите ризикот од развој на хронични...

Економијата нема да остане имуна на промените во светот

Глобалната економија и капитализмот се наоѓаат на крстопат поради пандемијата на ковид-19, климатските промени, подемот на дигиталната технологија и променливата природа на пазарот на...