Ознака: променат

Домување – Обичните палети можат да го променат вашиот дом

Купувањето нов мебел за многумина е скапо, но и луксуз. Поради тоа се бараат нови и поевтини варијанти за да се избегнат трошоците. Со...

Односите меѓу НАТО и Турција мора да се променат

Инвазијата во северна Сирија е најновиот пример во кој Турција не ги почитува вредностите на НАТО. Време е да се стори нешто околу тоа Макс...