Ознака: промашувања

Упорни реформски промашувања

Нивното безгласно прифаќање од страна на властите, пак, е само невешт обид работите што побрзо да легнат, да стивнат дебатите и да не се...

Образование на нашите промашувања

Гледам како тонеме со образованието. Како и со сѐ друго во државава. Веќе одамна образованието во Македонија, особено она високото, е во сериозна криза....