6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 17:04

Ознака: проекции

Депозитите и кредитирањето поголеми од проекциите на НБРМ

Монетарна поставеност е соодветна на постојните економски и финансиски услови, при што каматната стапка на благајничките записи се задржа на нивото од три отсто,...