1.8 C
Skopje
2.12.2021 - 20:14

Ознака: проект

Симулиран катастрофален земјотрес во Калифорнија, резултатите застрашувачки

Големиот земјотрес во 1906 година го срамни со земја цел Сан Франциско, а оној од 1989 година му нанесе на градот значителна штета. Следниот...

Продолжува проектот „Со зеленило против загадувањето“ во Илинден

Од општината Илинден информираат дека со засадување повеќе садници и уредување на просторот кај Спортско-образовниот центар и пешачко-велосипедската патека Марино - Кадино, продолжиле со...