Ознака: „Проект Жлуст“

Средба со „Проект Жлуст“ во „Котур“ по пауза од 10 години

Во „Котур“, в среда, 27 ноември, со почеток во 21 часот, по пауза од 10 години, концерт ќе одржи една од најдобрите акустични македонски...

Концерт на „Проект Жлуст“ во „Котур кафе и филм“

По 10 години пауза, „Проект Жлуст“ ќе одржи концерт в среда, 27 номеври, од 21 часот во „Котур кафе и филм“. Ќе настапи со композициите...