Ознака: продолжен рок

Продолжен рокот за поднесување на годишна сметка до Централниот регистар

Рокот за електронско поднесување на годишна сметка до Централниот регистар се продолжува заклучно со 25.03.2021 година до полноќ. - По барањата пристигнати до Владата и...

Рокот на важност на пасошите и возачите дозволи се продолжува до...

На денешната седница, на предлог на Министерството за внатрешни работи, се донесени уредби со законска сила за патните исправи и за возачките дозволи на...

Централен регистар ќе го продолжи рокот за поднесување годишна сметка

Согласно барањата пристигнати до Централниот регистар меѓу кое и од Комората на сметководители, со кои се бара одложување на рокот за доставување на годишна...

Голем интерес за приватизација државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на...