Ознака: продажен салон

НЕОТЕЛ со нова промоција по повод отворањето на продажен салон

Телекомуникацискиот оператор НЕОТЕЛ денес, 15-ти ноември, по повод 15 години од своето постоење, го отвора својот продажен салон во општината Аеродром, веднаш до новата...

Отворен новиот продажен салон, инженеринг и сервисен центар на „Енергија“ ДОО

„Енергија“ продолжи да ја шири својата продажна мрежа во Скопје, а овојпат на ред беше нов продажен салон во населба Визбегово на површина од 1.400...