2.8 C
Skopje
28.1.2022 - 13:14

Ознака: продажба на дрога

На три континенти уапсени над 150 луѓе за продажба на дрога...

Американската федерална агенција за спроведување на законот и Европол објавија дека извршиле десетици апсења со цел да се запре глобалната операција на продажба на...