Ознака: продаваат

Масовно се продаваат во Азија, а ценети се во кинеската медицина

Панголините или лушпари се загрозен вид цицачи што живеат во Африка и во Југоисточна Азија. Нивното месо во Кина е деликатес, а крлушките составен...

Здрави ли се зеленчукот и овошјето што се продаваат близу автомобилите

Додека во светот градовите полека се ослободуваат од возилата што испуштаат штетни гасови, ние во нивна непосредна близина на прометни сообраќајници имаме продажба на...