Ознака: прогласена

Оваа декада со сигурност ќе биде прогласена за најжешка

Според годишната процена на климата на Земјата направена од страна на Женевската организација, глобалните температури досега оваа година биле за 1,1 Целзиусов степен над...

Ангела Спасовска прогласена за кралица на Медитеранот

Девојки од модното студио „Црнокрак“ неодамна учествуваа на два интернационални избори за убавина. Едниот се одржа во Анталија, Турција, каде што се избираше кралица...