5.3 C
Skopje
26.11.2020 - 22:43

Ознака: провокација

Американските поморски маневри провокација за Кина?

Маневрите на воените морнарици на САД и десет земји од Југоисточна Азија што почнаа вчера, за експертите се уште еден показател за зголемувањето на...

Атина: Турските провокации ја поткопуваат стабилноста во регионот

Турските провокации ја поткопуваат стабилноста во регионот во еден критичен момент, демонстрирајќи отсуство на правни аргументи на Турција, оцени грчкото Министерство за надворешни работи...