Ознака: „провев“

Никаков провев не го фаќа правосудството

Најавата на премиерот Заев дека со т.н. ветинг во правосудството ќе се започне дури по изборите, за упатените, е сосема необјаснива динамика кога се...

Кој ќе настине од „провевот“ во МВР

Освен што информира дека процесот на таканаречениот ветинг веќе почнал во Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК), министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со...