14.7 C
Skopje
24.4.2019 - 12:34

Ознака: проблемист-шампион

Џон Нан – велемајстор, проблемист-шампион, писател, математичар

Секако дека е тешко да се биде континуирано во врвот на проблемскиот шах, уште повеќе што веќе имам 63 години, а и се појавуваат...