3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 4:39

Ознака: Проактивност

Проактивност што почеток на преговори значи

Каква иницијатива треба да покаже Македонија за својата европска иднина Новата методологија за преговарање за членство во ЕУ, сѐ уште е енигма и во Европската...