Ознака: пристапни рампи

Изградба на пристапни рампи на мост на реката Брегалница

Во Делчево интензивно се работи на изградбата на пристапните рампи на првиот пешачки мост на реката Брегалница. Во согласност со проектот, пристапните рампи на...

Недостигаат пристапни рампи за инвалидски колички

Од високите рабници на тротоарите, лицата со колички не можат да пристапат на пешачките зони. Од паркирани автомобили уште потешко можат да стигнат до...