Ознака: прислушувани разговори

Ма, ајде ви се молам!

Пророците никогаш не биле разбрани. Пророчките зборови никогаш не треба да се читаат буквално. Имате среќа што јас знам да ги толкувам. Репликата „Ево...

До каде дофрла допрениот глас

Последните гласини во јавноста за прислушувани разговори на високи политички функционери објавени на социјалните мрежи, како и информациите за закани кон новинари, но и...

Kривична пријава против „Ел Чека“ за oбјавените бомби

Основното јавно обвинителство достави кривична пријава до кичевското обвинителство против лицето „Ел Чека“ кој на социјалните мрежи од минатата недела секојдневно објавува нелегално прислушувани...

Кривични пријави за пуштање „бомби” на разглас

Полицијата поднесе кривични пријави против четири лица за пуштање „бомби” на разглас. Кривичната пријава следува откако на 4-ти април за време на изборната кампања,...

Само Бејли му е родител 3 на ЗЗ

Крајна цел е создавање безидентитетска чипувана и зомбифицирана маса, која ќе ги загуби сите хумани карактеристики, па затворени во свет на конструиран страв и...