Ознака: Природонаучен музеј

Ѕидот на Природонаучниот музеј облагороден со мозаик

Со поддршка од Амбасадата на Швајцарија, во Скопје, Кавадарци и во Виница се изработени нови мозаици На дел од надворешниот ѕид на Природонаучниот музеј во...