Ознака: природни науки

Македонски ученици освоија пет медали на олимпијада за природни науки во...

На прогласувањето на најдобрите олимпијци на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки, во арената во Доха, Катар, македонскиот тим се закити со пет медали...

Македонскиот тим замина на Јуниорската олимпијада по природни науки

Македонскиот олимписки тим денеска од Меѓународниот аеродром Скопје замина на меѓународната Јуниорска олимпијада по природни науки која ќе се одржи во Доха, Катар, од...