6.3 C
Skopje
24.1.2020 - 16:39

Ознака: припитомена

Припитомена срничка живее со семејство во село Белица

Кога пред 18 месеци срниче во беспомошна состојба и старо едвај шест дена, го пронајде жител на село Белица во планината, препуштено на законите...