Ознака: приоритетни

Приоритетни на хартија, заборавени на вакцинален пункт

Иако преку здруженијата и разнитеорганизации одамна имаше поднесено списоци за вакцинирање против ковид-19, сепак некои од пријавените од овие приоритетни категории на професии сѐ...

За да бидат прегледани, земаат приоритетни упати

Додека не ни дојде на глава, не можеме да знаеме, вели една од многуте народни мудрости. Оваа поговорка важи и за закажувањето прегледи во...