Ознака: принц Хамза

Се предавам во рацете на неговото величество – писмото на принцот...

Поранешниот престолонаследник на Јордан, принцот Хамза бин Хусеин, изрази верност кон неговиот постар полубрат, кралот Абдула, два дена откако беше ставен во куќен притвор...