Ознака: прилепскиот

Премиера на претставата „Да, инспекторе, претстава со грешки“ во прилепскиот театар

„Да, инспекторе, претстава со грешки“ по мотиви на текст од Хенри Џонатан Хенри, во режија на Синиша Ефтимов, ќe биде премиерно изведена на сцената...

Премиерно одиграна претставата „Светулки“ во прилепскиот театар

„Светулки“, по текст од Тена Штивичиќ, во режија на Драгана Милошевски-Попова е премиерната претстава што в сабота ја изведе театарот „Војдан Чернодрински“ при НУЦК...