Ознака: „Приказни на тивок оган“

Промоцијата на „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш

Промоцијата на збирката раскази „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш ќе се одржи вечерва, во 20 часот, во клуб-ресторанот МКЦ. За книгата ќе...