Ознака: „Приказна за мачорот Ал“

Промоција на „Приказна за мачорот Ал“ на „Штипско културно лето“

Најновата книга за најмладите читатели на писателот Трајче Кацаров, „Приказна за мачорот Ал“, што ја издаде „Просветно дело“, својата штипска промоција ќе ја има...

Претставена „Приказна за мачорот Ал“ од Трајче Кацаров

Во центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани минатата среда се одржа првата промоција на сликовницата „Приказна за мачорот Ал“ од авторот Трајче Кацаров,...