Ознака: приемен тест

Сепак, ќе нема приемни тестови за упис во средните училишта

Приемно тестирање за запишување во средните училишта, сепак, ќе нема. Протестите пред гимназијата „Орце Николов“ кои траеја два дена завршија, со тоа што сите...