Ознака: привремено

ЕУ привремено да забрани кинески преземања на европски компании

Лидерот на најголемата алијанса во блокот на Европа, Манфред Вебер, истакна дека ЕУ треба да воведе мораториум на кинеските инвеститори што во моментов се...