Ознака: привремени објекти

За ЗОИ 2026 главно ќе се користат постојни и привремени објекти

Во однос на натпреварувачките локации, 13 од вкупно 14 објекти (93 проценти) ќе бидат постојни или привремени за ЗОИ 2026, кои ќе се одвиваат...