Ознака: прибор

Мамки и прибор за ловење клен

Приборот што се користи при ловењето клен може биде сосема скромен, доволно е да се има тенок стап со средна должина, лесна машинка со...

Прибор за риболов на штука

Бидејќи риболовот на штуката обично трае само неколку часа и најчесто е еднодневен риболов, најдобро е да се одберат поквалитетни телескопски стапови, од кои...

Сто евра аванс за успешен старт

Родители реагираат на тоа што некои училишта немаат можност да набават барем тоалетна хартија, влажни марамчиња и сапун за одржување лична хигиена Новата учебна година...