17.6 C
Skopje
12.11.2019 - 15:39

Ознака: прехранбена индустрија

Колкава е силата на прехранбената индустрија

Овој сектор е тесно поврзан со земјоделското производство во државата, доколку има на располагање доволно суровини со поволна цена, тој ќе се развива и...