27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 19:15

Ознака: Преуредување

Првата дама Меланија Трамп ја преуреди Белата куќа

Како секој што некогаш го реновирал домот, така Меланија Трамп треба да заврши уште неколку детали до петок кога во Белата куќа треба да...

Преуредете го домот без трошоци

На сите не се случува одвреме-навреме да посакаме да внесеме некаква промена во домот, бидејќи работите што нѐ опкружуваат со текот на време ни...