17.8 C
Skopje
26.9.2021 - 23:21

Ознака: претставништва

Министерствата за економија и за земјоделие со свои претставници во економската...

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Бујар Османи заедно со министерот за економија Крешник Бектеши и заменик министерот за земјоделство, шумарство и...