3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 15:22

Ознака: претстави за деца

Во Штип фестивал на претстави за деца „Малиот принц“

По едногодишна пауза, центарот за култура „Ацо Шопов“ во Штип повторно го организира фестивалот на претстави за деца „Малиот принц“, кој почна во неделата,...