6 C
Skopje
14.11.2018 - 10:41

Ознака: претприемач

Добрата фора

Неодамна, еден познаник, инаку успешен претприемач во својата работа, во опуштена друштвена предреферендумска атмосфера довери дека најголемите грешки во (неговиот) животот се дадените фори....