Ознака: ПРЕСРЕТ

Јапонија ќе тестира антивирусни мерки на меч пред речиси полн стадион

Во „Токио дом“ (капацитет 45.000) се одигра бејзбол-меч пред 19.000 гледачи со примена на сите мерки против коронавирусот, како мерење температура на влезовите, дезинфекциско...