Ознака: „Преспа нет“

„Преспа нет“ апелира до властите да ги заштитат водите

Mрежата на невладини организации „Преспа нет“, во која членуваат организации од Македонија, Албанија и од Грција, ги потсетува властите во трите земји дека со...