10.9 C
Skopje
18.4.2019 - 13:26

Ознака: Пресвета Богородица

По стапките на цар Самуил до црковен идентитет

Кај нас честопати ќе видите како се градат култови кон одреден предмет што се наоѓа во одредена црква или на некој начин е поврзан...