0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 16:57

Ознака: „Пресвета Богородица Пречиста

Камп по веронаука во „Пресвета Богородица Пречиста“

Првпат годинава во манастирот „Пресвета Богородица Пречиста“, Кичевско, се одржува летниот камп по веронаука, на кој учествуваа 20 млади на возраст од 10-15 години....

Одбележување на годишнината од прогласувањето за светци на тројцата монаси во...

На утрешниот верски празник Илинден, во манастирот „Пресвета Богородица Пречиста“ кај Кичево, ќе биде одбележана годишнината од прогласувањето за светци на Пречистанските преподобни маченици...