21.8 C
Skopje
6.6.2020 - 16:04

Ознака: преработка

Спасувачот oд „Чувари на плажа“ ги преработи песните од 1980-тите години

Пред неколку месеци, холивудскиот актер и пејач Дејвид Хаселхоф (66) изјави дека подготвува албум во кој, освен популарни хитови, ќе има и хевиметал-музика и...

Во Глумово отворена нова фабрика за преработка на месо

Современа, напредна технологија според меѓународните стандарди за поефикасно, полесно, побрзо и уште поквалитетно производство, како и 30 нови вработувања донесе новиот погон за преработка...

Преработувачите на месо се омрсија од владината мерка

Извозот на сувомесни производи е зголемен за 41,7 отсто, а вкупното производство на сувомесни производи е зголемено за 6,64 проценти по намалувањето на царината...