5.6 C
Skopje
19.10.2021 - 7:44

Ознака: препознавање на лице

Демонстрантите во Хонгконг со необична стратегија за сокривање на својот идентитет

Демонстрантите во Хонгког започнаа да користат ласери за да ги оневозможат безбедносните сили и за да го избегнат системот за препознавања на лица, кој...