1.3 C
Skopje
18.11.2018 - 20:00

Ознака: Преображение

Преображение северномакедонско

Во рок од пет години, ако не и за пократко, ќе се преобразат сите официјални документи: пасошите, меморандумите, царинските документи, личните карти, изводите, државјанствата,...