Ознака: пренесување заразна болест

Се бара казна од 10.000 евра за поранешната директорка на кожната...

Скопското обвинителство денеска до надлежниот суд поднесе Предлог за издавање казнен налог против поранешната директорка на ЈЗУ Клиника за дерматовенерологија, Нина Цаца Билјановска, која...

МВР поднесе кривична пријава против поранешната директорка на Клиниката за дерматологија

Министертвото за внатрешни работи поднело кривична пријава против поранешната директорка на Клиниката за дерматологија Нина Цаца Билјановска која спротивно на препораките од Владата по...