-1.9 C
Skopje
19.11.2018 - 8:42

Ознака: пренамена

Центар парите за фонтани и споменици ги пренамени за инфраструктура

На барање на општина Центар, Владата на седница синоќа ја усвои Информацијата за измена и дополнување на намената на одобрени, а неискористени средства од...